P5: LES CARTES

Aquest final de trimestre hem aprofitat una feina del quadern de llengua per treballar les cartes i les adreces.
Primer vam demanar la nostra adreça a les famílies, perquè no la sabíem. 
Després vam llegir alguna carta i vam decidir escriure'ns una carta per taules. Vam fer un sorteig i a cada taula li va tocar escriure a una altra taula.
Vam preguntar als de 6è l'adreça de l'escola, vam escriure l'adreça al sobre, vam anar a l'estanc a comprar segells i finalment vam tirar les 4 cartes a la bústia que hi ha al costat de l'església. Ja només ens quedava esperar.



 Primer vam trobar dues cartes a la bústia de l'escola, i al cap d'uns dies les altres dues. Ens va fer molta il·lusió rebre-les i les vam llegir davant de la classe. A les cartes ens vam escriure coses que ens agradaven dels nens i nenes de cada taula. 













Després vam fer un altre sorteig. Aquest va ser molt emocionant perquè servia per decidir a quin company o companya de la classe escriuria una carta cadascú. A més, era un secret, ningú podia dir-ho als altres!
Vam escriure la carta pensant en coses que ens agradaven del company o la companya que ens havia tocat al sorteig, la vam guardar en un sobre, vam escriure-hi l'adreça, enganxar-hi el segell i finalment avui l'hem tirat a la bústia.




Quan arribaran a les cases? Esperem que cada nen/a la rebi amb molta il·lusió.

Durant l'estiu és una bona idea que els nens i nenes es cartegin. És una bona manera de treballar la lectoescriptura i estan molt engrescats amb les cartes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada